For et par uker siden var vi på vei hjem fra Bergen når jeg hadde den geniale ide å ta av fra panseret på bilen vår. Siden drona min har lengre ben foran sto den støtt og godt og det gikk helt fint. Det var første gangen jeg gjorde dette. Før har jeg tatt av og landet på biltaket mange ganger uten problemer. Men, så under landing gikk det nok litt fort for seg, og jeg tenkte meg ikke om og dermed landet jeg sidevei på panseret. Man kan tenkte seg at dronen har vekt som nulles ut av propellene, og derfor flyr den, vel, når man da lander har dem i et kort øyeblikk lite vekt, nok til at den sklir ned av panseret. Jeg kontret dette med å gi litt gass for løft, men situasjonen medførte at dronen flippet og fikk propellene i fronten av bilen og gikk i bakken. Det så i grunn ganske stygt ut og jeg tenkte at nå var dronen ødelagt. Før jeg slo den av så jeg at gimballen(der hvor kameraet er festet) så uut til å fungere greit. Jeg pakket sammen alt, plukket opp de ødelagte propellene og la det ned i vesken. Skuffet og lei meg har jeg ikke orket å åpne den før i dag. Reservepropeller har jeg, så jeg byttet ut de ødelagte propellene og gjorde en start test og bakke test med hoovring lett over bakken. Til alt hell ser det ut til at det kun var min stolthet og propellene som ble skadet. Dronen flyr, og sensorer rundt dronene er også i orden. Phew, nå ble jeg glad. Bildet her ble tatt som en test før landring og opplading. Jeg bruker den profesjonelt, og trenger utstyr som virker.

Med meg har jeg lært å ikke lande på skrå overflater som er slette eller glatte.