Dronefoto

Dronefoto gir et vel av muligheter og variasjoner. Med en drone kan vi ta bilder fra plasser eller vinkler vi tidligere hadde muligheten til. Vi snakker ikke bare om langt borte og store naturbilder, men muligheten til å få akkurat den vinklen vi ønsker. Og så kombinerer vi det selvfølgelig med video opptak og vanlige stillbilder.

Dronefilm

Det er det samme som gjelder her som med dronefoto. Vi har nå muligheten til å tilby film fra unike muligheter som kan være med på å beskrive eller understøtte et budskap på helt nye måter. Små snutter eller lengre sammensatte filmer, det er ditt valg.

Portrettfotografering

Gode portretter krever lys. Vi har portabelt fotolys som gjør at vi kan sette opp et lite fotostudio. Det glir gode portretter om du skulle ønske å ta de i egen lokaler eller hos oss.

Bryllup

Bryllupsfoto er alltid spennende. Man har ingen feilmarginer og må få bildene der og da. Da er det godt å vite at noen har tenkt på jobben på forhånd.

Produktfoto

Produktfoto handler om tålmodighet og nøyaktighet. I tillegg er god belysning et krav. Vi kan produktfoto.

Event foto

Alle mulige aktiviteter, offentlige eller private arrangementer, kan bli en stor suksess. Det å ha gode bilder fra slike arrangementer uten å måtte stole på at noen klarte å fange de med sin mobil er lurt. Vi blender inn og tar bilder for å fange øyeblikkene. Vi kan også sette opp en fotovegg for “fashion” bilder.

Konfirmasjon

Slipp kameraet og vær gjest i egen konfirmasjon. La en av våre fotografer ta bildene for foreviger den nye “voksne”.

Firmafest

Firmafest og møter eller events. Vi kan foto og har muligheten til å ta en vidt spekter av bilder. Våre fotografer kan følge festen og fange de øyeblikkene som gjør det til et hyggelig arrangement å se tilbake til.

Vi behandler bilde og film!

Ikke glem at hverken foto eller film er ferdig rett ut av kameraet. Vi kvalitetskontrollerer våre produkter gjennom å justere hvert eneste foto. Beskjæring for å fremheve motiv eller budskap, justering av skarphet, farge og lys er alle viktige elementer. I noen portretter er det ønskelig å justere vekk flekker, rynker og kviser. Vi sørger for at motivet fremstilles fra sin beste side.