Hva heter stedene i Vestby?

Randem flyfoto

I forbindelse med mine dronefotos har jeg ønsket å finne en oversikt over hva de forskjellige steder heter her i Vestby. Selv bor jeg i Randembrekka, og den gaten er på Randem. Like borti her er det et sted som heter Høgda, men hvor starter og slutter stedet. Så har vi Sole / Sole skog, Sole 1 og to og…. Kan dere hjelpe meg med å sette på stedsnavn i de fire bildene jeg har lagt ut her?

Jeg setter gjerne på bedrift/firmanavn også, send meg gjerne informasjon om hvor din bedrift ligger.

NB! Kommentarer legges inn nederst i saken på denne siden!

 

Klikk på pilene nederst til høyre for fullskjerm.

1 kommentar

  1. Måneveien. Regnbueveien, Stjerneveien, Planetveien og Høgdaveien og deler av Nordlysveien til «Dokken bakeri» er Høgdafeltet.

    Vokste opp i Måneveien fra 1972…

    Randem blir nå feilaktig brukt om hele feltet.

    Verpet er ikke Høgdafeltet, det er Verpet….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *