Dramatisk himmel over Vestby sentrum

På en MC tur på lørdagen fikk dronen være med. Tanken var at det var flott sollys mens mørke skyer truet i det fjerne. Det gir gode kontraster og det hadde jeg lyst til å se om jeg kunne fange. Det endre med mange gode bilder hvor dette er min absolutte favoritt.

Dette bildet er et HDR bilde sammensatt av mange eksponeringer i 3 lag. I dette bildet er det 9 bilder i 3 lag, dvs 27 bilder som settes sammen til ett bilde. De 3 lagene har et lyst, et mørkt og et normalt bilde. Da hentes detaljer fra de mørke og lyse områdene som til slutt utgjør et bilde med mange detaljer. Orginalbildet er på 13390x5597 piksler. Det er nok til å fylle en vegg med ett bilde 🙂

Dette er en teknikk jeg bruker på mange av mine bilder som gir svært høy kvalitet med mange detaljer. Ikke bare på dronebilder, men også med systemkamera.

Kunne du tenke deg å kjøpe dette bildet?

Alle mine bilder kan kjøpes. Hvis det er bilder du liker og kunne tenke deg å kjøpe, ta kontakt med meg så finner vi rett bilde og oppløsning som passer for deg.

Jeg kan også tilby forskjellige former for medier å presentere bildene på avhengig av dine behov.

Ta kontakt!  trond@pcinfo.no